Menu

ADRES / ROUTE

Hoofdingang Palace Hotel
Naar de eerste verdieping (lift of trap). Volg de borden 'fysiotherapie' tot helemaal aan het eind van de gang, voorbij de vergaderzalen. Aan uw rechterhand bevindt zich dan de praktijk, gelegen in een zijvleugel van het Hotel.

Het Palace Hotel is het hoge gebouw, gelegen vlak aan het strand. De praktijk heeft een aangenaam uitzicht op zee.

 
Fysiotherapie aan zee op de kaart.

 
 

Fysiotherapie aan zee
Burgemeester van Fenemaplein 2 / 104
2042 TA Zandvoort aan zee
Tel. 023-5718085
Fax. 023-5737174Per Openbaar Vervoer


NS station Zandvoort aan Zee
:
Verlaat het station via de hoofdingang. Het Palace Hotel is dan al zichtbaar. U loopt rechtdoor via de Koper passerel de J. van Heemskerckstraat in. Dáár gaat u de hoofdingang van het Palace Hotel binnen en volgt de route zoals beschreven. U hoeft zich niet te melden bij de ontvangstreceptie.

Met Connexxion lijn 80/81
:
Beide bussen stoppen op het busstation temidden van het centrum van Zandvoort. Van hieruit loopt u rechts de Haltestraat door tot het eind. Bij de Zeestraat gaat u linksaf en loopt u richting strand. U passeert het NS station gelegen aan uw rechterkant en loopt onder de passage door. Hier bevinden zich parkeerplaatsen en de hoofdingang van het Palace Hotel.
Óf u gaat het centrum in, de Kerkstraat omhoog tot aan de boulevard. Daar loopt u Noordwaarts richting het Palace Hotel.
Voor diegenen die bekend zijn met de kleine tussenweggetjes in Zandvoort, zijn natuurlijk andere routes mogelijk.
Bereikbaar

Per auto via Heemstede


Volg de borden Zandvoort via de Zandvoortselaan.
In Zandvoort gaat de Zandvoortselaan over in de Haarlemmerstraat en later de Hogeweg. Hogeweg aanhouden tot 'rotonde'. Het shellstation bevindt zich dan aan uw linker kant. De rotonde rechts volgen: de B. van Engelbertstraat in. Links paralel passeert u het Holland Casino en ziet u de zee.
Volg deze weg tot hij afbuigt naar links en overgaat in de J. van Heemkerckstraat.
Van hieruit is het Palace Hotel te zien aan uw linker zijde.

Per auto via de Zeeweg / Bloemendaal


Via Haarlem de borden Overveen, Bloemendaal volgen, de zeeweg op.
Rijd deze weg uit tot deze overgaat in de Boulevard Barnaard. Hier passeert u rechts 'Parnassia Bloemendaal strand'.
Volg de Boulevard, rechts van u is de zee, later links het circuit. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor, links van u ligt het NH Hotel (op kaart als Gran Dorado aangegeven), waarna u, langs de zee automatisch het Palace Hotel tegemoet gaat. Volg de weg tot de J. van Heemskerckstraat.

Behandeling volgens afspraak.
Maandag t/m vrijdag.